Ποιοι Είμαστε

Η εφαρμογή HealthFirstApp αναπτύχθηκε από τη συνεργασία της εταιρίας BEE GROUP ΑΕ και των Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Η BEE GROUP AE είναι μια εταιρία με μεγάλη εμπειρία και σημαντικά έργα στον χώρο της Τεχνολογίας, της Επικοινωνίας και της Συμβουλευτικής, παρέχοντας μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών, οι οποίες μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των επιχειρήσεων, οργανισμών και φορέων που την εμπιστεύονται. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών. Στα εικοσιπέντε και πλέον χρόνια λειτουργίας της η BEE GROUP AE, έχει να επιδείξει ένα σημαντικό έργο. Σήμερα συνεχίζει και καταφέρνει, χάρη στην εμπειρία, την εφευρετικότητα αλλά και τη σκληρή δουλειά των στελεχών της, να πρωτοπορεί και να ανοίγει νέους ορίζοντες στην επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου -λειτουργώντας για πλέον από 70 χρόνια – έχουν αποκτήσει σημαντική εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης και κατάρτισης και αποτελούν μια καινοτόμο μονάδα που υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα. Οι Τεχνικές σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα του ξενοδοχειακού κλάδου στην Κρήτη, επιτυγχάνοντας τη δια βίου εκπαίδευση με την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, όπως αυτά υπαγορεύονται από τις διαρκείς και επιτακτικές ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας. Σε αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο για τον τουριστικό κλάδο, η δράση των Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου εξειδικεύεται  στην παροχή εκπαίδευσης και κατάρτισης για την υγεία και την ασφάλεια στις τοπικές ξενοδοχειακές μονάδες.